Iscar SOMX 070305-DT IC908

1270 Ft bruttó / db (27% áfával)

“P” jelölésű lapkák általában az acélok és a közepesen nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlottak.
“M” jelölésű lapkák a nehéz acélok, rozsdamentes acélok és öntöttvas forgácsolására alkalmasak.
“K” jelölésű lapkák általában az acél- és öntöttvas alapanyagokhoz ajánlottak, ideálisak közepes és magas sebességű forgácsoláshoz.
“N” jelölésű lapkák főként a szürkevas és öntöttvas alapanyagokhoz használhatók.
“S” jelölésű lapkák főként a nehéz anyagok, mint például a rozsdamentes acél vagy az ötvözött acél forgácsolására ajánlottak.
“H” jelölésű lapkák főként a kemény anyagokhoz való forgácsolásra ajánlottak.

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:

Leírás

Az Iscar SOMX 070305-DT IC908 egy kiváló minőségű forgácsoló lapka, amelyet az Iscar legkorszerűbb gyártási technológiáival és magas színvonalú anyagokkal állítanak elő. Ez a lapka kifejezetten tervezve lett az igényes megmunkálási feladatokra, és kiemelkedő teljesítményt nyújt különféle anyagok megmunkálásában.

Az IC908 bevonattal ellátott lapka kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít, ami lehetővé teszi a hosszabb munkaciklusokat és minimalizálja a gépek leállási idejét. Ezáltal növeli a termelékenységet és csökkenti az üzemeltetési költségeket.

A SOMX 070305-DT geometriája és kialakítása optimális forgácsolási teljesítményt biztosít. A lapka hatékonyan távolítja el a forgácsot és minimalizálja a rezgéseket, ami kiváló felületminőséget és pontos megmunkálást eredményez.

Az Iscar SOMX 070305-DT IC908 forgácsoló lapka széles körben alkalmazható az ipari megmunkálásban, különösen az acél, rozsdamentes acél és egyéb nehéz megmunkálást igénylő anyagok esetén. A lapka kiváló minőségű anyagai és precíziós kialakítása garantálja, hogy hatékonyan és megbízhatóan teljesítsen a legkeményebb munkafeltételek között is.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Rádius:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

,

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: