Duracarb SPKR 1504 EDSR-EM DC9235

3302 Ft bruttó / db (27% áfával)

‘P’ jelölésű lapkák általában az acélok és a közepesen nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlottak.
‘M’ jelölésű lapkák a nehéz acélok, rozsdamentes acélok és öntöttvas forgácsolására alkalmasak.
‘K’ jelölésű lapkák általában az acél- és öntöttvas alapanyagokhoz ajánlottak, ideálisak közepes és magas sebességű forgácsoláshoz.
‘N’ jelölésű lapkák főként a szürkevas és öntöttvas alapanyagokhoz használhatók.
‘S’ jelölésű lapkák főként a nehéz anyagok, mint például a rozsdamentes acél vagy az ötvözött acél forgácsolására ajánlottak.
‘H’ jelölésű lapkák főként a kemény anyagokhoz való forgácsolásra ajánlottak.

Termék leírás:

Acél | Rozsdamentes acél | Erősen ötvözött hőálló acélok

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

4 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 10059 Kategória:

Leírás

A Duracarb SPKR 1504 EDSR-EM DC9235 egy speciálisan kialakított keményfém forgácsoló lapka, amelyet a Duracarb, egy megbízható szerszámgép-gyártó vállalat készített. Ez a lapka kifejezetten a nehéz és nagy terhelésű forgácsolási feladatokhoz lett tervezve.

A jelölés elemzése:

  1. SPKR: Ez a kód az adott lapka alaptípusát jelöli. Itt a “SPKR” a Duracarb által használt forgácsoló lapka típusra utal, amelyet a sorozatjelzés követ.
  2. 1504: Ez a szám az adott lapka méretét jelöli. Itt a “1504” azt jelenti, hogy a lapka kialakítása 15 mm hosszú és 4 mm vastag.
  3. EDSR-EM: Ez a rész az adott lapka vágóél geometriáját és forgácskezelési jellemzőit határozza meg. A pontos jelentése a vágóél geometriájának és az előtolás irányának függvényében változhat. A “EDSR-EM” geometria általában a nehéz forgácsolási műveletekhez és a stabilabb forgácsolási folyamatokhoz készül.
  4. DC9235: Ez a jelölés a lapka bevonatát és anyagát határozza meg. A “DC9235” kifejezés azt jelenti, hogy a lapka bevonata DC9235 típusú, amely kiváló kopásállóságot és hőállóságot nyújt, ezáltal hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosít a nehezebb anyagok forgácsolásához.

A Duracarb SPKR 1504 EDSR-EM DC9235 forgácsoló lapka kiváló választás lehet a nehéz, nagy terhelésű forgácsolási feladatokhoz, például acél, rozsdamentes acél vagy öntöttvas forgácsolásához. Ez a lapka kiváló élvédelmet és stabilitást nyújt, ami hatékony és precíz vágást tesz lehetővé a legkeményebb anyagoknál is.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: