ZCC SEET 12T3 DM YBM251

1969 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Marólapka

Felhasználási terület:

Acélhoz és rozsdamentes, és öntöttvas anyagokhoz használható.

Kiváló teljesítmény folyamatos és könnyű vágás, valamint egyéb alacsony sebességű alkalmazásoknál, amelyek éles éleket igényelnek.

További információ

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90551 Kategória:

Leírás

A ZCC SEET 12T3 DM YBM251 egy kiváló minőségű forgácsoló lapka, amelyet a legmodernebb technológiával és anyagokkal készítettek. Ez a lapka kiemelkedő teljesítményt és tartósságot nyújt a forgácsolási folyamatokban.

A lapka méretei optimalizáltak a hatékony forgácsolás érdekében. A SEET 12T3 méretű, ami azt jelenti, hogy átmérője 12 mm, vastagsága 3 mm és a rögzítéséhez használt furat mérete szintén 12 mm. Ez az ideális méret a precíz forgácsolási munkákhoz, amelyekben szükség van pontos és kiváló minőségű vágásokra.

A lapka anyaga YBM251, amely egy kiváló minőségű keményfém bevonatot jelent. Ez az anyag rendkívül ellenálló a kopásnak és a hőmérsékleti hatásoknak, ami hosszabb élettartamot eredményez. A YBM251 bevonat biztosítja a lapka kiváló élvédelmét és hosszú távú teljesítményét, még az igényes forgácsolási feladatok során is.

Ez a lapka kiválóan alkalmazható különböző anyagok, például acél, rozsdamentes acél, alumínium és öntöttvas forgácsolásához. Kiemelkedő élvédelme és stabilitása lehetővé teszi a hatékony és pontos vágást, valamint a magas termelékenységet a forgácsolási folyamat során.

A ZCC SEET 12T3 DM YBM251 forgácsoló lapka kiváló választás minden olyan ipari vagy műhely környezetben, ahol prémium minőségű és megbízható forgácsoló eszközökre van szükség.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonatrétegek:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: