ZCC CNMG 190608-PM YBC252

4064 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Negatív 80°-os rombuszbetétek acélok és rozsdamentes acélok közepes megmunkálásához

| Acél | Rozsdamentes acél | Erősen ötvözött hőálló acélok |

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 20106 Kategória:

Leírás

A ZCC CNMG 190608-PM YBC252 egy forgácsoló lapka, amely cserélhető betétként használható forgácsolószerszámokban. A lapka az ISO 1832 szabványos CNMG típusú forgácsoló betét, amelynek 19 mm-es lapkamérete, 6,35 mm vastag és 8-es felületi kidolgozású.

A lapka anyaga YBC252 keménységű, submicron keménységű, Al2O3-TiCN bevonattal, amely kiválóan ellenáll a kopásnak és hőre lágyulásnak, így hosszú élettartamot biztosít a betétnek. Az YBC252 bevonatot általában általános felhasználási területeken, mint például a közepes szilárdságú anyagok forgácsolására alkalmazzák.

A CNMG típusú lapkát általában a fémek forgácsolására használják közepes és nagy sebességű forgácsolókban. Az YBC252 bevonat nagyon jó vágási tulajdonságokkal rendelkezik, és magasabb vágási sebességeket tesz lehetővé, amelyeket a nagy sebességű forgácsolás során lehet kihasználni. A CNMG lapka kialakítása lehetővé teszi a szimmetrikus és az aszimmetrikus forgácsolást is. A lapka kiválóan alkalmas a gyakori anyagfelületi minőség és geometriai toleranciák megtartására is.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: