ZCC CNMG 120408 DM YBC252

1334 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Negatív 80°-os rombuszbetétek acélok és rozsdamentes acélok közepes megmunkálásához

| Acél | Rozsdamentes acél | Erősen ötvözött hőálló acélok |

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

5 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90550 Kategória:

Leírás

A ZCC CNMG 120408 DM YBC252 egy kiváló minőségű cserélhető lapka, amelyet a ZCC Cutting Tools fejlesztett ki a forgácsolási műveletek hatékony végrehajtásához. Ez a lapka kifejezetten az esztergáláshoz és a megmunkáláshoz tervezett, és kiváló teljesítményt és tartósságot nyújt.

A CNMG 120408 lapka méretei a következők: a szerszámmagasság 12 mm, a rögzítőcsavarok távolsága pedig 4,76 mm. Ez a lapka megfelelő stabilitást és erőátvitelt biztosít a forgácsolási folyamat során.

A YBC252 bevonat kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít a lapkának, ami növeli a tartósságát és a vágási élettartamát. Ez a bevonat ellenáll a hőmérsékletnek és a korróziónak, valamint csökkenti a súrlódást a forgácsolás során.

A ZCC CNMG 120408 DM YBC252 lapka nagyszerű választás közepes és nehéz forgácsolási műveletekhez, különösen az esztergáláshoz. Az erős és tartós kialakítású lapka lehetővé teszi a hatékony megmunkálást és a kiváló vágási eredményeket.

Fontos megjegyezni, hogy a lapka optimális felhasználása és alkalmazása függ az adott megmunkálandó anyagtól és a forgácsolási körülményektől. Mindig ajánlott konzultálni a forgácsolási szakértővel vagy a forgácsolástechnikai szolgáltatóval, hogy megfelelően megválasszák és alkalmazzák a lapkát a konkrét megmunkálási feladathoz.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: