ZCC APKT 100304-APF YB9320

1778 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Felhasználási terület:

Acél megmunkálás

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

5 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90549 Kategória:

Leírás

A ZCC APKT 100304-APF YB9320 egy kiváló minőségű cserélhető lapka, amelyet a ZCC Cutting Tools fejlesztett ki a forgácsolási műveletek hatékony végrehajtásához. Ez a lapka kifejezetten a maráshoz és a megmunkáláshoz tervezett, és nagyszerű teljesítményt és tartósságot nyújt.

Az APKT 100304-APF lapka méretei a következők: a szerszámmagasság 10 mm, a rögzítőcsavarok távolsága pedig 3,35 mm. Ez a lapka megfelelő stabilitást és erőátvitelt biztosít a forgácsolási folyamat során.

A YB9320 bevonat kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít a lapkának, ami növeli a tartósságát és a vágási élettartamát. Ez a bevonat ellenáll a hőmérsékletnek és a korróziónak, valamint csökkenti a súrlódást a forgácsolás során.

A ZCC APKT 100304-APF YB9320 lapka nagyszerű választás közepes és nehéz forgácsolási műveletekhez, beleértve a marást, a vállmarást és a menetfúrást is. Az erős és tartós kialakítású lapka lehetővé teszi a hatékony megmunkálást és a kiváló vágási eredményeket.

Fontos megjegyezni, hogy a lapka optimális felhasználása és alkalmazása függ az adott megmunkálandó anyagtól és a forgácsolási körülményektől. Mindig ajánlott konzultálni a forgácsolási szakértővel vagy a forgácsolástechnikai szolgáltatóval, hogy megfelelően megválasszák és alkalmazzák a lapkát a konkrét megmunkálási feladathoz.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: