Akció!

Walter ADMT 120408R-F56 WSM35S

Original price was: 3175 Ft.Current price is: 2350 Ft. bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Acél megmunkálás

További információ

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90520 Kategória:

Leírás

A Walter ADMT120408R-F56 WSM35S egy kiváló minőségű forgácsoló lapka, amelyet a Walter Tools cég készített. Ez a lapka kifejezetten a nehéz anyagok, például a rozsdamentes acél és a nehézfémek feldolgozására lett kifejlesztve.

Az ADMT120408R-F56 WSM35S lapka a Walter Tools legújabb generációjú lapkái közé tartozik, amely a modern forgácsolási technológiák igényeinek megfelelően készült. Ez a lapka speciális geometriával és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a maximális pontosságot és stabilitást a forgácsolási folyamat során.

Az ADMT120408R-F56 WSM35S lapka keményfémből készült, amely kiváló ellenállást nyújt a kopásnak és a hőmérsékletváltozásoknak. A lapka éle speciális élvédővel van ellátva, amely növeli az életciklust és javítja a forgácsolási eredményeket.

A lapka speciális geometriájának köszönhetően az ADMT120408R-F56 WSM35S lapka kiváló forgácsolási eredményeket biztosít a nehéz anyagok feldolgozása során is. Az egyenletes felületű, szögletes lefutóélek nagy mennyiségű anyag eltávolítását teszik lehetővé, miközben a hosszú élettartam és a magas termelékenység biztosítása érdekében megfelelően elvezetik az eltávolított anyagot.

A WSM35S jelű bevonat tovább növeli a lapka élettartamát és csökkenti a kopás mértékét. Ez a bevonat javítja a lapka teljesítményét, és csökkenti a forgácsolási költségeket a hosszabb élettartam és a jobb teljesítménynek köszönhetően.

Összességében a Walter ADMT120408R-F56 WSM35S egy kiváló minőségű, hatékony forgácsoló lapka, amely kiválóan alkalmas a nehéz anyagok feldolgozására. A lapka kiváló stabilitást és precizitást biztosít a forgácsolási folyamat során, miközben csökkenti a forgácsolási költségeket a hosszabb élettartam és a speciális bevonatnak köszönhetően.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: