Union VNGA 160402 E040 TC300

4001 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Negatív 35°-os  kerámia lapka öntöttvas és edzett acél megmunkálásához

Union Materials / SsangYong

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 20118 Kategória:

Leírás

Az Union VNGA 160402 E040 TC300 egy kiváló minőségű cserélhető lapka, amelyet a Union Tools fejlesztett ki a forgácsolási műveletek hatékony végrehajtásához. Ez a lapka kifejezetten a kemény anyagok, például rozsdamentes acél, ötvözött acél és nehézfémek forgácsolására lett tervezve.

A VNGA 160402 lapka méretei a következők: a szerszámmagasság 16 mm, a rögzítőcsavarok távolsága pedig 4,76 mm. Ez a lapka megfelelő stabilitást és erőátvitelt biztosít a forgácsolási folyamat során.

Az E040 TC300 bevonat kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít a lapkának, ami növeli a tartósságát és a vágási élettartamát. Ez a bevonat ellenáll a hőmérsékletnek és a korróziónak, valamint csökkenti a súrlódást a forgácsolás során.

Az Union VNGA 160402 E040 TC300 lapka nagyszerű választás a közepes és nehéz forgácsolási műveletekhez, beleértve a marást, a vállmarást és a menetfúrást is. Az erős és tartós kialakítású lapka lehetővé teszi a hatékony megmunkálást és a kiváló vágási eredményeket.

Fontos megjegyezni, hogy a lapka optimális felhasználása és alkalmazása függ az adott megmunkálandó anyagtól és a forgácsolási körülményektől. Mindig ajánlott konzultálni a forgácsolási szakértővel vagy a forgácsolástechnikai szolgáltatóval, hogy megfelelően megválasszák és alkalmazzák a lapkát a konkrét megmunkálási feladathoz.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Rádius:

Bevonat típusa:

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: