Union RCGX 060700 E042 ST300

4255 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Körlapka

Acél, öntöttvas megmunkálás

Pozitív körcsiszolt kerámia lapkák 7°-os hasszöggel.

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

24 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90547 Kategória:

Leírás

Az Union RCGX 060700 E042 ST300 egy kiváló minőségű kerámialapka, amelyet a Union Tools fejlesztett ki a nagy teljesítményű forgácsolási műveletekhez. Ez a lapka kifejezetten kemény anyagok, például acél, öntöttvas és nehézfémek forgácsolására lett tervezve.

Az RCGX 060700 lapka méretei a következők: a szerszámmagasság 6 mm, a rögzítőcsavarok távolsága pedig 7 mm. Ez a lapka megfelelő stabilitást és erőátvitelt biztosít a forgácsolási folyamat során.

Az ST300 bevonat kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít a lapkának, ami növeli a tartósságát és a vágási élettartamát. A kerámia bevonat rendkívül ellenáll a hőmérsékletnek és a korróziónak, és nagyszerű vágási stabilitást biztosít a nehezen megmunkálható anyagoknál.

Az Union RCGX 060700 E042 ST300 lapka nagyszerű választás a nehéz forgácsolási műveletekhez, beleértve a marást, a vállmarást és a menetfúrást is. Az erős és tartós kialakítású lapka lehetővé teszi a hatékony megmunkálást és a precíz vágási eredményeket.

Fontos megjegyezni, hogy a lapka optimális felhasználása és alkalmazása függ az adott megmunkálandó anyagtól és a forgácsolási körülményektől. Mindig ajánlott konzultálni a forgácsolási szakértővel vagy a forgácsolástechnikai szolgáltatóval, hogy megfelelően megválasszák és alkalmazzák a lapkát a konkrét megmunkálási feladathoz.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Rádius:

Bevonat típusa:

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: