Akció!

Tungaloy WNMG 080408 THS T9215

Original price was: 3785 Ft.Current price is: 2515 Ft. bruttó / db (27% áfával)

A Tungaloy WNMG080408-THS-T9215 kód egy rombusz alakú karbidlapkára utal, amelyet esztergálási műveletekhez terveztek esztergán.

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: AT0007 Kategória:

Leírás

Tungaloy WNMG080408-THS-T9215 Esztergáló Lapka Leírása

A Tungaloy WNMG080408-THS-T9215 kód egy rombusz alakú karbidlapkára utal, amelyet esztergálási műveletekhez terveztek esztergán. A kód felbontása a következő:

 • Tungaloy: A lapka gyártójának neve.
 • WNMG: Ez a lapka alakjának megjelölése az ISO szabvány szerint. A WNMG egy 80 fokos befogási szögű rombusz alakú lapkát jelöl.
 • 080408: Ez valószínűleg a Tungaloy WNMG termékcsaládjában egyedi azonosító, amely a lapka méretére és geometriájára utal.
 • THS: Ez a kód a Tungaloy által kínált chipbreaker stílust jelöli. Sajnos a Tungaloy forrásai nélkül nehéz meghatározni a THS által jelölt pontos chipbreaker geometriát.
 • T9215: Ez a lapka minőségére, vagyis anyagösszetételére utal. A T9215 valószínűleg a Tungaloy egyedi megnevezése egy esztergálási műveletekhez alkalmas minőségre.

A Tungaloy WNMG080408-THS-T9215 lapka lehetséges tulajdonságai:

 • 55° vagy 80° befogási szög: A rombusz alakú lapkák tipikusan ebben a két befogási szögben kaphatók. A pontos szög ezen lapka esetében a Tungaloy kialakításától függ.
 • Pozitív rake szög: Ez a kialakítási elem segít csökkenteni a vágóerőket azáltal, hogy nyíró hatást gyakorol a forgácsra, így alkalmassá teheti a simításra vagy a félsimításra.
 • THS chipbreaker: Mint fentebb említettük, a pontos chipbreaker geometria a Tungaloy forrásai nélkül nem egyértelmű. A chipbreakerek segítenek a forgács képződésének szabályozásában a megmunkálás során.
 • T9215 minőség: Ez a Tungaloy-specifikus minőség valószínűleg a forgácsolásban kívánt teljesítményjellemzőkhöz lett kifejlesztve. Lehet, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kopásállóság és a szívósság, amelyek alkalmasak a megmunkálni kívánt anyagra.

Lehetséges alkalmazások:

 • Különböző anyagok esztergálása esztergán. A chipbreaker (THS) és a minőség (T9215) függvényében ez a lapka alkalmas lehet simításhoz, félsimításhoz vagy durvaesztergáláshoz acélokon, rozsdamentes acélokon vagy más anyagokon.

További információk:

 • Tungaloy honlap: Keresse meg a Tungaloy honlapján vagy az eCatalogban a WNMG080408-THS-T9215 termék kódot a részletes specifikációk, a chipbreaker geometria leírása és az ajánlott alkalmazások megtekintéséhez. Sajnos nem kereshetek közvetlenül az interneten, de egy általános keresőmotoron keresztül megtalálhatja a weboldalukat.
 • Forgalmazói weboldalak: Számos ipari szerszámforgalmazó Tungaloy lapkákat is forgalmaz. A termék kódja alapján a weboldalukon kereshet rájuk, hogy van-e információjuk a konkrét lapkáról.

Fontos megjegyzés:

Ez a leírás csak tájékoztató jellegű. Esztergáló lapka kiválasztásakor mindig vegye figyelembe a megmunkálási paramétereket, a munkadarab anyagát, és kövesse a lapka gyártójának ajánlásait.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: