Akció!

Tungaloy CNMG 120408 T515

Original price was: 2794 Ft.Current price is: 2350 Ft. bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Negatív 80 fokos rombusz alakú 4 élű esztergalapka, közepes megmunkálására. Kifejezetten javasolt öntvények, acélok és ötvözött acélok megmunkálására akár 55 HRC-ig.

 

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90537 Kategória:

Leírás

A Tungaloy CNMG 120408 T515 forgácsoló lapka a Tungaloy cég kiváló minőségű és megbízható terméke, amelyet speciálisan terveztek a hatékony forgácsoláshoz. Ez a lapka ideális választás különböző forgácsolási alkalmazásokhoz, például esztergáláshoz és marásához.

A CNMG 120408 T515 változtatható lapka geometriával rendelkezik, amely lehetővé teszi a kiváló forgácsolási hatékonyságot és a hosszabb élettartamot. A lapka keményfém összetételének és speciális bevonatának köszönhetően kiváló kopásállósággal rendelkezik, amely ellenáll a magas hőmérsékleteknek és a korróziónak. Ez lehetővé teszi a hatékony forgácsolást és a jobb munkadarab-minőséget.

A T515 bevonat kifejezetten a nehéz és intenzív forgácsolási műveletekhez lett kifejlesztve. A bevonat kiváló élezhetőséget és kopásállóságot biztosít, ami növeli a forgácsolás hatékonyságát és csökkenti a gépek állásidejét.

A CNMG 120408 T515 forgácsoló lapka univerzális alkalmazhatóságot kínál a különböző anyagok forgácsolásához, beleértve az acélt, az öntöttvasat és az ötvözött fémeket is. Kiválóan alkalmazható közepes és nagy sebességű forgácsolási műveletekben.

Jellemzők:

  • Lapka típusa: CNMG
  • Rögzítési méret: 12 mm x 12 mm
  • Forgácsoló élszög: 80°
  • Lapka geometria: 120408
  • Bevonat: T515
  • Alkalmazás: Esztergálás, marás
  • Anyagok: Acél, öntöttvas, ötvözött fémek
  • Univerzális alkalmazhatóság közepes és nagy sebességű forgácsolási műveletekhez

A Tungaloy CNMG 120408 T515 forgácsoló lapka kiváló minőségű választás a hatékony és megbízható forgácsolási munkákhoz. Bármilyen munkadarabon való felhasználása révén biztosítja a magas minőséget és a termelékenységet.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: