TaeguTec TSC 2 TT8020

5461 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Egyélű lapka C-típusú forgácstörővel kemény anyagok darabolásához és hornyolásához, valamint kemény alkalmazásokhoz közepestől a nagyig terjedő acél, ötvözött acél és rozsdamentes acél

További információ

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90504 Kategória:

Leírás

A TaeguTec TSC 2 TT8020 egy forgácsoló lapka, amely nagysebességű marásra és fémforgácsolásra lett tervezve. A lapka alapanyaga keményfém, amely nagy szilárdságot és kopásállóságot biztosít a hosszabb élettartam érdekében. A TT8020 jelölés azt jelzi, hogy a lapka alkalmas a közepes vágási sebességekre és a közepes munkadarabokhoz.

A lapka geometriája ívelt élekkel rendelkezik, amelyek jobb forgácseltávolítást és folyamatos anyageltávolítást biztosítanak. A TT8020 lapka a legtöbb anyagot könnyedén megmunkálja, ideértve a rozsdamentes acélokat, a titánötvözeteket és az öntöttvas anyagokat is.

A TT8020 lapka széles körben használható a gépgyártás, a repülőipar és az autóipar területén, valamint az általános fémforgácsolási feladatokhoz. A lapka kiváló minőségű anyagokból készül, és megbízható teljesítményt nyújt az anyagok hatékony megmunkálása érdekében.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Szélesség (mm):

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: