TaeguTec TDJ 3 TT8020

8255 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Kétvégű lapkák J-típusú forgácstörővel lágy anyagok, csövek, kis átmérőjű és vékonyfalú alkatrészek felosztásához és hornyolásához alacsony és közepes előtolás mellett, kis forgácsolóerő és kisebb sorja esetén

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

4 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 20049 Kategória:

Leírás

A TaeguTec TDJ 3 TT8020 egy nagy teljesítményű forgácsoló szerszám, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A TDJ 3 TT8020 szerszámokat a TaeguTec kifejezetten a nehéz anyagok megmunkálására tervezte és gyártotta, például acél, öntöttvas és rozsdamentes acél megmunkálásához.

A TDJ 3 TT8020 szerszámok extra éles vágóélekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a hatékony, pontos és tiszta forgácsolást. A TT8020 típusú bevonatot is használnak az optimális vágási teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében. A bevonat a kiváló kopásállóságának és hőmérséklet-ellenállóságának köszönhetően nagy teljesítményt biztosít az öntöttvas és a rozsdamentes acél megmunkálása során.

A TDJ 3 TT8020 szerszámok széles körben elérhetők különböző méretekben és formákban, és lehetővé teszik a gyors és hatékony anyagmegmunkálást. A TaeguTec TDJ 3 TT8020 szerszámokat széles körben használják az iparban, például az autóiparban, a repülőgépgyártásban és az általános gépgyártásban.

Ha hatékony és megbízható szerszámra van szüksége a nehéz anyagok megmunkálásához, a TaeguTec TDJ 3 TT8020 egy kiváló választás lehet

További információk

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Élszám:

2

Szélesség (mm):

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: