TaeguTec CNMG 160608 EM TT5080

6223 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Negatív 80°-os rombusz alakú lapkák egzotikus anyagok durva megmunkálásához

| Rozsdamentes acél | Erősen ötvözött hőálló acélok |

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

3 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90517 Kategória:

Leírás

A TaeguTec CNMG 160608 EM TT5080 egy nagy teljesítményű forgácsoló lapka, amely a legmodernebb technológiát használja a hatékony és pontos forgácsoláshoz. Ez a lapka nagy sebességű forgácsolási alkalmazásokhoz készült, és széles körben alkalmazzák a nehéz, ipari környezetben végzett munkákhoz.

A CNMG 160608 EM TT5080 lapka szilárd keményfém anyagból készül, amely nagy szilárdságot és ellenállást biztosít a korróziónak, a kopásnak és a hőmérsékletváltozásoknak. Ez a lapka kiválóan alkalmazható a nehéz anyagok, például a rozsdamentes acél és a titán feldolgozásához.

A CNMG 160608 EM TT5080 lapka egyedi geometriával rendelkezik, amely lehetővé teszi a sima és pontos forgácsolást a különböző típusú anyagoknál. Az EM típusú geometria a folyamatos vágóéllel és az alacsony vágási erővel biztosítja a nagy sebességű forgácsolás során a magas stabilitást és precizitást.

A TT5080 bevonat növeli a lapka élettartamát és csökkenti a kopás mértékét. Ez a különleges bevonat a lapka teljes élettartamára kiterjed, így csökkenti a forgácsolási költségeket.

Összességében a TaeguTec CNMG 160608 EM TT5080 egy magas minőségű, hatékony forgácsoló lapka, amely kiválóan alkalmas a nehéz anyagok feldolgozására nagy sebességű forgácsolás során. A lapka magas stabilitást és precizitást biztosít, miközben csökkenti a forgácsolási költségeket a hosszabb élettartam és a speciális bevonatnak köszönhetően.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: