TaeguTec CNMG 120408 MT TT8125B

3175 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Negatív 80°-os rombusz alakú lapkák egzotikus anyagok durva megmunkálásához

Acél megmunkálás

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90518 Kategória:

Leírás

A CNMG 120408 MT TT8125B egy professzionális minőségű forgácsoló lapka, amelyet a TaeguTec vállalat készített. Ez a lapka kiváló minőségű anyagokból készült, és kifejezetten a nehéz anyagok, például a rozsdamentes acél, az ötvözött acél és a nehézfémek feldolgozására tervezett.

A CNMG 120408 MT TT8125B lapka szilárd keményfém anyagból készült, amely nagy szilárdságot és ellenállást biztosít a kopásnak és a hőmérsékletváltozásoknak. Ez a lapka kiválóan alkalmas a nagy sebességű forgácsolási alkalmazásokra, amelyeknek magas pontosságot és stabilitást igényelnek.

A lapka speciális geometriájának köszönhetően a CNMG 120408 MT TT8125B lapka kiváló forgácsolási eredményeket biztosít. A lapka felületén kialakított csepp alakú lefutóélek segítik az eltávolított anyag megfelelő elvezetését, ami javítja a lapka élettartamát és növeli a forgácsolási sebességet.

A TT8125B bevonat tovább növeli a lapka élettartamát, és csökkenti a kopás mértékét. A speciális bevonat a lapka teljes élettartamára kiterjed, így csökkenti a forgácsolási költségeket és növeli a termelékenységet.

Összességében a CNMG 120408 MT TT8125B egy magas minőségű, hatékony forgácsoló lapka, amely kiválóan alkalmas a nehéz anyagok feldolgozására nagy sebességű forgácsolás során. A lapka kiváló stabilitást és precizitást biztosít, miközben csökkenti a forgácsolási költségeket a hosszabb élettartam és a speciális bevonatnak köszönhetően.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: