TaeguTec APKT 09T316 R-EM TT8020

3366 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Magas pozitív lapka két spirális vágóéllel 90°-os vállakhoz és általános megmunkáláshoz APKT 09-ben

Felhasználási terület:

| Acél | Rozsdamentes acél | Szuperötvözetek / Titán |

További információ:

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

3 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90546 Kategória:

Leírás

A TaeguTec APKT 09T316 R-EM TT8020 egy kiváló minőségű, cserélhető forgácsoló lapka, amelyet a TaeguTec vállalat fejlesztett ki. Ez a lapka kifejezetten a maráshoz és a megmunkáláshoz tervezett, és kiváló minőségű megmunkálást és tartósságot kínál.

Az APKT 09T316 R-EM lapka a TaeguTec saját fejlesztésű geometriával rendelkezik. A szerszámmagassága 9 mm, a rögzítőcsavarok távolsága pedig 3,35 mm. Ez a lapka sokoldalúan alkalmazható a különböző anyagok, mint például acél, rozsdamentes acél és öntöttvas megmunkálásához.

A TT8020 bevonat kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít a lapkának, ami növeli a forgácsolás hatékonyságát és tartósságát. A bevonat csökkenti a súrlódást és ellenáll a hőhatásnak, ezáltal csökkentve a kopást és a lapka károsodását.

A TaeguTec APKT 09T316 R-EM TT8020 lapka kiváló választás közepes és nehéz forgácsolási műveletekhez, beleértve a vállmarást, az esztergálást és a menetfúrást is. A lapka pontos geometriája és kiváló minőségű anyaghasználata biztosítja a kiváló megmunkálási teljesítményt és a hosszú élettartamot.

Fontos megjegyezni, hogy a lapka optimális felhasználása és alkalmazása függ az adott megmunkálandó anyagtól és a forgácsolási körülményektől. Ajánlott a forgácsoló gép és a megmunkálandó anyag gyártójának irányelveit és ajánlásait követni a legjobb eredmények elérése érdekében.

Mindig konzultálj a forgácsolási szakértővel vagy a forgácsolástechnikai szolgáltatóval, hogy biztosítsd a megfelelő lapka kiválasztását és használatát a konkrét megmunkálási feladathoz.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: