Sumitomo CCMT 09T304N-LUW AC630M

2273 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Acélhoz és rozsdamentes anyagokhoz használható.

Kiváló teljesítmény folyamatos és könnyű vágás, valamint egyéb alacsony sebességű alkalmazásoknál, amelyek éles éleket igényelnek.

Külső esztergálás
Belső esztergálás

További információ

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

9 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 10087 Kategória:

Leírás

A Sumitomo CCMT 09T304N-LUW AC630M egy keményfém lapkás forgácsolószerszám, amely forduló, marás és meneta fúrás alkalmazásokhoz lett tervezve. Különböző konfigurációkban kapható, hogy megfeleljen a különböző alkalmazásoknak.

A lapkás wiper geometriával rendelkezik, amely sima és szabályozott forgácstörést biztosít. Ez javíthatja a felületi érdességet és meghosszabbíthatja a szerszám élettartamát. Ezenkívül LUW forgácstörővel van felszerelve, amely kisebb forgácsdarabokra töri a forgácsot, hogy megakadályozza a forgácseltömődést a vágási zónában.

A lapkás AC630M keményfémből készül, amely egy nagy teljesítményű minőség, amelyet kiváló szívóssága, kopásállósága és forró keménysége miatt ismernek. Ez alkalmassá teszi olyan alkalmazásokhoz, ahol magas vágóerők várhatók.

A lapkás különböző méretekben és konfigurációkban kapható, hogy megfeleljen a különböző alkalmazásoknak. Gyakori méretek közé tartozik a 09T302, a 09T304 és a 09T308. A konfigurációk közé tartozik az SU a finomításhoz, a LU a félfinomításhoz és a VA a durva megmunkáláshoz.

A lapkás számos szerszámtartóval kompatibilis, beleértve a Sumitomo CNMG sorozatot, a Mitsubishi TNMG sorozatot és az OSG CBN sorozatot.

Íme egy táblázat, amely összefoglalja a Sumitomo CCMT 09T304N-LUW AC630M lapkás kulcsfontosságú jellemzőit:

Íme néhány további részlet a lapkás jellemzőiről:

  • A wiper geometria egy olyan forgácstörő kialakítás, amely a forgácsot a lapkás éléhez közel tartja, hogy megakadályozza a forgácseltömődést.
  • A LUW forgácstörő egy olyan forgácstörő kialakítás, amely a forgácsot kisebb darabokra töri, hogy megakadályozza a forgácseltömődést és megkönnyítse a forgácseltávolítást.
  • Az AC630M keményfém egy nagy teljesítményű minőség, amely kiváló szívóssággal, kopásállósággal és forró keménységgel rendelkezik.

A Sumitomo CCMT 09T304N-LUW AC630M egy sokoldalú lapkás, amely számos forgácsolási alkalmazásban használható. A wiper geometria, a LUW forgácstörő és az AC630M keményfém minőség együttesen kiváló teljesítményt biztosítanak, beleértve a sima felületeket, a hosszú élettartamot és a hatékony forgácseltávolítást.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: