Akció!

SDMT 1205PDR-HQ M IC328

3366 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Felhasználási terület:

Acél, Rozsdamentes,

További információ:

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 5603669 Kategória:

Leírás

Az Iscar SDMT 1205PDR-HQ-M IC328 egy hatékony és megbízható forgácsoló lapka, amely a legjobb minőségű anyagokból készült. Ez a lapka az Iscar SumoCham rendszeréhez tartozik, amely egyedi formájának köszönhetően nagyobb stabilitást és vágási sebességet biztosít.

A lapka keményfém ötvözetből készült, amely kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít, így hosszú élettartamú és hatékonyan dolgozik. Az IC328 bevonat rendkívül ellenálló a korróziónak és az oxidációnak, valamint javítja a lapka vágási teljesítményét és élettartamát.

Az SDMT 1205PDR-HQ-M lapka mérete 12 mm x 5 mm x 1,5 mm, és a rendszeren belül az HQ típusjelöléssel rendelkezik. Az HQ jelölés azt jelenti, hogy a lapka előreálló szerszámhegyre szerelhető, így lehetővé teszi a bonyolultabb forgácsolási feladatok elvégzését.

Az Iscar SDMT 1205PDR-HQ-M IC328 egy nagyszerű választás minden olyan műhelynek, amely magas minőségű és hatékony forgácsolási eszközöket keres, amelyek hosszú élettartamúak és megbízhatóak. Az Iscar SumoCham rendszer pedig egyedülálló formájának köszönhetően nagyobb stabilitást és vágási sebességet biztosít.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: