Akció!

Sandvik WPMT 040204-MM 2025

Original price was: 3175 Ft.Current price is: 2350 Ft. bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Acél megmunkálás

További információ

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90519 Kategória:

Leírás

A Sandvik WPMT 040204-MM 2025 egy magas minőségű forgácsoló lapka, amelyet a Sandvik Coromant vállalat készített. Ez a lapka kifejezetten a nehéz anyagok, például a rozsdamentes acél és a nehézfémek feldolgozására lett kifejlesztve.

A WPMT 040204-MM 2025 lapka a Sandvik Coromant legújabb generációjú lapkái közé tartozik, amely a modern forgácsolási technológiák igényeinek megfelelően készült. Ez a lapka speciális geometriával és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a maximális pontosságot és stabilitást a forgácsolási folyamat során.

A WPMT 040204-MM 2025 lapka szilárd keményfém anyagból készült, amelynek köszönhetően nagy ellenállást nyújt a kopásnak és a hőmérsékletváltozásoknak. A lapka éle speciális polírozási technológiával készült, amely tovább növeli a lapka élettartamát és javítja a forgácsolási eredményeket.

A lapka speciális geometriájának köszönhetően a WPMT 040204-MM 2025 lapka kiváló forgácsolási eredményeket biztosít a nehéz anyagok feldolgozása során is. A lapka felületén található csepp alakú lefutóélek segítik az eltávolított anyag megfelelő elvezetését, így javítják a lapka élettartamát és növelik a forgácsolási sebességet.

A 2025 jelű bevonat tovább növeli a lapka élettartamát és csökkenti a kopás mértékét. Ez a bevonat javítja a lapka teljesítményét, és csökkenti a forgácsolási költségeket a hosszabb élettartam és a jobb teljesítménynek köszönhetően.

Összességében a Sandvik WPMT 040204-MM 2025 egy magas minőségű, hatékony forgácsoló lapka, amely kiválóan alkalmas a nehéz anyagok feldolgozására. A lapka kiváló stabilitást és precizitást biztosít a forgácsolási folyamat során, miközben csökkenti a forgácsolási költségeket a hosszabb élettartam és a speciális bevonatnak köszönhetően.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: