Sandvik CNMG 120408-MM 2025

1270 Ft bruttó / db (27% áfával)

“P” jelölésű lapkák általában az acélok és a közepesen nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlottak.
“M” jelölésű lapkák a nehéz acélok, rozsdamentes acélok és öntöttvas forgácsolására alkalmasak.
“K” jelölésű lapkák általában az acél- és öntöttvas alapanyagokhoz ajánlottak, ideálisak közepes és magas sebességű forgácsoláshoz.
“N” jelölésű lapkák főként a szürkevas és öntöttvas alapanyagokhoz használhatók.
“S” jelölésű lapkák főként a nehéz anyagok, mint például a rozsdamentes acél vagy az ötvözött acél forgácsolására ajánlottak.
“H” jelölésű lapkák főként a kemény anyagokhoz való forgácsolásra ajánlottak.

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:

Leírás

Termékleírás:

A Sandvik CNMG 120408-MM 2025 egy kiváló minőségű forgácsoló lapka, amely a Sandvik Coromant által legújabb technológiákkal és prémium anyagokkal készül. Ez a lapka kiemelkedő teljesítményt nyújt az ipari megmunkálás számos területén, és ideális választásnak bizonyul különféle anyagok, köztük acél, rozsdamentes acél és öntvények megmunkálásához.

A 2025 bevonattal ellátott lapka kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít, ami lehetővé teszi hosszabb munkaciklusokat anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne. Ezáltal minimalizálja a gépek leállási idejét és növeli a termelékenységet.

A CNMG 120408-MM geometriája és kialakítása lehetővé teszi a hatékony forgácsolást és a stabil munkafolyamatot, minimalizálva a forgácsolás során fellépő rezgéseket és maximalizálva a felületminőséget. Ez a lapka precíziós megmunkálási feladatokhoz, valamint nagyobb mennyiségű forgácsoláshoz is ideális választás.

A Sandvik CNMG 120408-MM 2025 forgácsoló lapka a Sandvik Coromant széles körű tapasztalatán és kutatás-fejlesztési tevékenységén alapul, így garantáltan magas minőségű és megbízható teljesítményt nyújt a legkülönfélébb ipari alkalmazásokban.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Rádius:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

,

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: