Pramet TPKR 1603 PDSR 8230

1016 Ft bruttó / db (27% áfával)

“P” jelölésű lapkák általában az acélok és a közepesen nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlottak.
“M” jelölésű lapkák a nehéz acélok, rozsdamentes acélok és öntöttvas forgácsolására alkalmasak.
“K” jelölésű lapkák általában az acél- és öntöttvas alapanyagokhoz ajánlottak, ideálisak közepes és magas sebességű forgácsoláshoz.
“N” jelölésű lapkák főként a szürkevas és öntöttvas alapanyagokhoz használhatók.
“S” jelölésű lapkák főként a nehéz anyagok, mint például a rozsdamentes acél vagy az ötvözött acél forgácsolására ajánlottak.
“H” jelölésű lapkák főként a kemény anyagokhoz való forgácsolásra ajánlottak.

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

Elfogyott

Leírás

Termékleírás:

A Pramet TPKR 1603 PDSR 8230 forgácsoló lapka kiváló minőségű anyagokból készült, és a legmodernebb gyártási folyamatokkal és technológiákkal állítják elő. Ez a lapka kifejezetten precíziós forgácsolási feladatokhoz tervezett, és kiemelkedő teljesítményt nyújt számos különböző anyag megmunkálásában.

A 8230 bevonattal ellátott lapka kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít, ami lehetővé teszi hosszabb munkacyiklusokat anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne. Ezáltal csökkenthetők a gépek leállási idejei és növelhető a termelékenység.

A TPKR 1603 PDSR geometriája és kialakítása lehetővé teszi a pontos és hatékony forgácsolást, minimalizálva a vibrációkat és maximalizálva a felületminőséget. Ez a lapka ideális választás a pontos és megbízható megmunkáláshoz, különösen olyan alkalmazásokban, ahol a magas toleranciák és a sima felületek elengedhetetlenek.

A Pramet TPKR 1603 PDSR 8230 forgácsoló lapka széles körben alkalmazható az ipari megmunkálásban, beleértve az acél, rozsdamentes acél, öntvény és egyéb nehéz megmunkálást igénylő anyagokat. A kiváló minőségű anyagok és a precíziós kialakítás garantálja, hogy ez a lapka hatékonyan és megbízhatóan teljesítjen még a legkeményebb munkafeltételek között is.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Rádius:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

,

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: