Akció!

Pramet SOMT 09T308-M M8340

Original price was: 2413 Ft.Current price is: 1842 Ft. bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Furatmegmunkálás

MG120 Rozsdamentes acél és öntött acél

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

Elfogyott

Cikkszám: 90515 Kategória:

Leírás

A Pramet SOMT 09T308-M M8340 egy nagy teljesítményű, magas minőségű forgácsoló lapka, amelyet a legjobb minőségű anyagokból gyártanak. Ez a lapka a Pramet TNGX rendszeréhez tartozik, amely a kiváló minőség és a hatékonyság kombinációjával rendelkezik.

A lapka keményfém ötvözetből készült, amely kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít. Az M8340 bevonat rendkívül ellenálló a korróziónak és az oxidációnak, valamint javítja a lapka vágási teljesítményét és élettartamát. Ez a bevonat a lapka alkalmazkodását teszi lehetővé a különböző munkadarabokhoz és azok anyagaihoz.

A SOMT 09T308-M lapka mérete 9,52 mm x 3,97 mm x 1,2 mm, és a rendszeren belül az M típusjelöléssel rendelkezik. Az M jelölés azt jelenti, hogy a lapka a közepes forgácsolási folyamatokhoz, például az általános felületi és hengereléses feladatokhoz alkalmas.

A Pramet SOMT 09T308-M M8340 lapka egy nagyszerű választás minden olyan műhelynek, amely magas minőségű és hatékony forgácsolási eszközöket keres, amelyek hosszú élettartamúak és megbízhatóak. A Pramet TNGX rendszer pedig a kiváló minőség és a hatékonyság kombinációjával rendelkezik, így lehetővé teszi a pontos és hatékony forgácsolást mindenféle munkadarab és anyag esetében.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: