Mitsubishi WNMG 060404-LM MP7035

2159 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

MG120 Rozsdamentes acél és öntött acél

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

6 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90544 Kategória:

Leírás

A Mitsubishi WNMG 060404-LM MP7035 egy minőségi, cserélhető forgácsoló lapka, amelyet a Mitsubishi Materials vállalat fejlesztett ki a forgácsolási műveletek hatékony végrehajtásához. Ez a lapka kifejezetten a szerszámgépekhez, például a maró- és esztergagépekhez tervezett, és kiváló minőségű megmunkálást és tartósságot kínál.

A WNMG 060404-LM a Mitsubishi saját tervezésű WNMG lapkageometriáját alkalmazza, amelynek szerszámmagassága 6 mm, a rögzítőcsavarok távolsága pedig 5,56 mm. Ez a lapka széleskörűen alkalmazható a különböző anyagok, például acél és öntöttvas megmunkálásához.

A MP7035 bevonat kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít a lapkának, ami növeli a forgácsolás hatékonyságát és csökkenti a lapka kopását. Ez a bevonat csökkenti a súrlódást és ellenáll az oxidációnak, ezáltal javítva a forgácsolási teljesítményt és a vágási élettartamot.

A Mitsubishi WNMG 060404-LM MP7035 lapka kiválóan alkalmas a közepes és nehéz forgácsolási műveletekhez, beleértve a vállmarást és a belső és külső marást is. A lapka magas pontosságot és stabilitást nyújt, ami biztosítja a pontos és hatékony megmunkálást.

Fontos megjegyezni, hogy a lapka optimális felhasználása és alkalmazása függ az adott megmunkálandó anyagtól és a forgácsolási körülményektől. A legjobb eredmények elérése érdekében javasolt a forgácsoló gép és a megmunkálandó anyag gyártójának irányelveit és ajánlásait követni.

Mindig konzultálj a forgácsolási szakértővel vagy a forgácsolástechnikai szolgáltatóval, hogy biztosítsd a megfelelő lapka kiválasztását és használatát a konkrét forgácsolási feladathoz.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Színe:

Kiszerelés (db/doboz):

Raktár: