Mitsubishi TNMG 160408-SH NX3035

1842 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Eszterga lapka

Felhasználási terület:

MG010 Ötvözetlen acél és öntött acél, automata acél

További információ

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

3 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90542 Kategória:

Leírás

A Mitsubishi TNMG 160408-SH NX3035 egy magas minőségű, cserélhető forgácsoló lapka, amelyet a Mitsubishi Materials vállalat fejlesztett ki. Ez a lapka kifejezetten a forgácsolási műveletekhez, például a maráshoz és a megmunkáláshoz tervezett, és kiváló teljesítményt és tartósságot kínál.

A TNMG 160408-SH az ISO 1832 szabvány szerinti geometriával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a lapka szerszámmagassága 16 mm, a rögzítőcsavarok távolsága pedig 9,525 mm. Ez a lapka a forgácsolási műveletekhez széles körűen alkalmazható, beleértve a különböző anyagok megmunkálását is, mint például az acél és az öntöttvas.

A NX3035 bevonat rendkívül ellenálló és tartós, ami lehetővé teszi a hosszabb élettartamot és a jobb forgácsolási teljesítményt. A bevonat csökkenti a súrlódást és hőt, valamint ellenáll a kopásnak és az oxidációnak, ezáltal javítva a forgácsolási folyamat hatékonyságát és minőségét.

A Mitsubishi TNMG 160408-SH NX3035 lapka kiválóan alkalmas közepes és nehéz forgácsolási feladatokhoz, például a vállmaráshoz és a belső és külső maráshoz. A lapka precíz kialakítása és minőségi anyaghasználata biztosítja a pontos megmunkálást és a hosszú élettartamot.

Fontos megjegyezni, hogy a lapka pontos felhasználása és alkalmazása függ az adott megmunkálandó anyagtól és a forgácsolási körülményektől. Ajánlott a forgácsoló gép és a megmunkálandó anyag gyártójának irányelveit és ajánlásait követni a legjobb eredmények elérése érdekében.

Ezért mindig konzultálj a forgácsolási szakértővel vagy a forgácsolástechnikai szolgáltatóval, hogy biztosítsd a megfelelő lapka kiválasztását és használatát a konkrét megmunkálási feladathoz.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: