Mitsubishi GPMT 140408-U2 UE6020

3747 Ft bruttó / db (27% áfával)

Felhasználási terület: Acélmegmunkálás

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

8 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 10029 Kategória:

Leírás

A Mitsubishi GPMT 140408-U2 UE6020 egy forgácsoló lapka, amelyet kifejezetten nehéz forgácsolási alkalmazásokhoz terveztek. Az alábbiakban találsz egy rövid leírást erről a lapkáról:

A GPMT 140408-U2 lapka kiválóan alkalmazkodik a nehéz anyagokhoz, például acélhoz és ötvözetekhez. Ez a lapka erős és tartós, és ellenáll a nagy terhelésnek és a kemény anyagokkal való munkavégzésnek. Ezáltal képes hatékonyan forgácsolni a nehéz megmunkálási alkalmazások során.

Az UE6020 bevonat a lapkán nagy kopásállóságot és hőállóságot biztosít. Ez a bevonat kifejezetten kemény anyagokhoz tervezett, és ellenáll a magas hőmérsékletnek, amely a nehéz forgácsolás során jelentkezhet. A bevonat csökkenti a súrlódást és segít csökkenteni a hőt a forgácsolási zónában.

A lapka méretei a következők: 14 mm hosszú, 4 mm széles és 8 mm vastag. Ez a méret optimalizált stabilitást és tartósságot nyújt a nehéz munkadarabok forgácsolásához. A GPMT geometria lehetővé teszi a hatékony forgácsolást és a stabil munkavégzést.

A Mitsubishi GPMT 140408-U2 UE6020 lapka ideális választás lehet nehéz forgácsolási alkalmazásokhoz. Az erős felépítés, a tartós bevonat és a megfelelő méret segítenek megbirkózni a kemény anyagokkal és a nagy terheléssel. Ezáltal a lapka hozzájárulhat a hatékony megmunkáláshoz és a kiváló minőségű alkatrészek előállításához.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonatrétegek:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: