Mitsubishi CCMT 09T304-MM VP15TF

2096 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Felhasználási terület: MG010 Ötvözetlen acél és acélöntvény, automata acél

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

6 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90541 Kategória:

Leírás

A Mitsubishi CCMT 09T304-MM VP15TF egy váltólapka, amelyet forgácsolási műveletekhez terveztek. Az alábbiakban találsz egy rövid leírást erről a lapkáról:

A CCMT 09T304-MM váltólapka kiváló teljesítményt nyújt különböző anyagok forgácsolásában, ideértve az acélt, rozsdamentes acélt és nehézfémeket is. Ez a lapka tökéletesen alkalmas közepes és finom megmunkálási műveletekre, például belső és külső forgácsolásra, valamint esztergálásra.

A VP15TF bevonat, amely a lapkán található, nagy kopásállóságot és hőállóságot biztosít. Ez a bevonat kiváló kenőhatást nyújt, csökkentve a forgácsok ragadását és tapadását a lapkán. Emellett ellenáll a korróziónak és hosszabb élettartamot biztosít a lapkának.

A lapka méretei a következők: 9 mm hosszú, 3 mm széles és 4 mm vastag. Ez a méret optimalizált stabilitást és megbízható forgácsolási teljesítményt eredményez. A váltólapka kialakítása lehetővé teszi a gyors lapkacserét és a hatékony munkavégzést.

A Mitsubishi CCMT 09T304-MM VP15TF váltólapka kiváló választás lehet a közepes és finom forgácsolási műveletekhez. A tartós bevonat és a precízen kialakított geometria garantálja a hosszabb élettartamot és a megbízható forgácsolást. Használata lehetővé teszi a hatékony és pontos megmunkálást, ami hozzájárulhat a termelékenység növekedéséhez és a minőségi alkatrészek előállításához.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: