Mitsubishi AOMT 123620 PEER-M VP15TF

2858 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

MG010 Ötvözetlen acél és acélöntvény, automata acél

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90540 Kategória:

Leírás

Mitsubishi AOMT 123620 PEER-M VP15TF egy forgácsoló lapka, amelyet széles körben használnak különböző forgácsolási alkalmazásokban. Az alábbiakban találsz egy rövid leírást erről a lapkáról:

A lapka kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy hatékonyan és precízen dolgozzon különböző anyagokon. A PEER-M geometria és a speciális felépítésének köszönhetően stabil és kiegyensúlyozott forgácsolást biztosít. Ez a tulajdonság különösen fontos a magas forgácsolási sebességű alkalmazásokban, ahol a vibráció és a rezgés minimalizálása elengedhetetlen.

A VP15TF jelzés a lapka bevonatára utal. Ez a bevonat nagy kopásállóságot és hőállóságot biztosít, amely fontos tényező a hosszabb élettartam és a megbízható teljesítmény szempontjából. A VP15TF bevonat ellenáll a korróziónak és csökkenti a fémekhez való tapadást, ezáltal javítva a forgácsolás hatékonyságát.

Az AOMT 123620 az adott lapka méretére utal. A 12 mm hosszú, 3 mm széles és 6 mm vastag kivitel optimális stabilitást és forgácsolási teljesítményt biztosít. Ez a méret a lapka sokoldalúságát és alkalmazhatóságát is növeli, mivel különféle munkadarabokon és forgácsolási műveletekben alkalmazható.

A Mitsubishi AOMT 123620 PEER-M VP15TF lapka megbízható és hatékony megoldást nyújt a különböző anyagok forgácsolására. A stabil kialakítás, a tartós bevonat és a méretpontosság lehetővé teszik a precíz munkavégzést és a magas teljesítményt. Ezáltal a lapka segíthet optimalizálni a forgácsolási folyamatokat és növelni a termelékenységet

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Rádius:

Forgácstörő:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: