Mitsubishi AOMT 123608 PEER-H VP15TF

3251 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

MG010 Ötvözetlen acél és acélöntvény, automata acél

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

6 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 20146 Kategória:

Leírás

A Mitsubishi AOMT 123608 PEER-H VP15TF egy kiváló minőségű, cserélhető lapkás forgácsoló szerszám, amelyet széles körben alkalmaznak a precíziós forgácsolásban. Ez a szerszám a Mitsubishi által gyártott Peerless cserélhető lapkás rendszer része.

Ez a konkrét modell AOMT 123608 típusszámmal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az alapja AOMT alakú, és a 12-es sorozatba tartozik. A lapka mérete 12 mm magas, 3,97 mm vastag és 6,35 mm széles. A PEER-H jelölés a lapka geometriáját jelzi, amely nagyobb stabilitást és kevesebb vibrációt biztosít a munkadarab és a szerszám közötti érintkezés során. Az VP15TF jelölés a bevonat típusára utal, amely egy tartós, alacsony súrlódási együtthatóval rendelkező, titán-alumínium-nitrid (TiAlN) bevonat.

Ez a szerszám különösen alkalmas acél, rozsdamentes acél és nehézfémek precíziós forgácsolására, és nagyobb termelékenységet, hosszabb élettartamot és jobb minőségű forgácsolási felületeket eredményez. A cserélhető lapkák lehetővé teszik a szerszámok gyors és egyszerű cseréjét, ami jelentősen csökkenti a forgácsoló szerszámok cseréjének idejét és költségeit.

Összességében a Mitsubishi AOMT 123608 PEER-H VP15TF egy nagyon hatékony és megbízható szerszám, amely széles körben alkalmazható a precíziós forgácsolásban, különösen az acél, rozsdamentes acél és nehézfémek megmunkálására.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: