Lamina CNGG 120404 ALU LT05

2032 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Felhasználási terület:

Alumínium forgácsolása

További információ:

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90539 Kategória:

Leírás

A Lamina CNGG 120404 ALU LT05 egy magas minőségű forgácsoló lapka, amelyet kifejezetten alumínium anyagokhoz terveztek. Ez a lapka kiváló teljesítményt nyújt alumínium forgácsolási alkalmazásokban, és segít hatékonyan megmunkálni az alumínium alkatrészeket.

Az LT05 jelzés a lapka bevonatára utal, amely jelentős előnyöket kínál a forgácsolás során. A bevonat rendkívül kemény és ellenálló, ami csökkenti a kopást és hosszabb élettartamot biztosít. Emellett az LT05 bevonat csökkenti a hővel való érintkezés során keletkező súrlódást, és csökkenti a hőt az alkatrészben, ezáltal csökkentve a deformáció lehetőségét.

A CNGG 120404 jelzés a lapka geometriáját írja le. A lapka hegyes végű, ami könnyű bevezetést és stabil forgácsolást eredményez. A 120404 jelzés azt jelenti, hogy a lapka méretei a következők: 12 mm hosszú, 4 mm széles és 4 mm vastag.

Az ALU jelzés azt mutatja, hogy ez a lapka kifejezetten alumínium forgácsolására optimalizált. Az alumínium anyagokkal való munkavégzés során ez a lapka kiválóan teljesít, magasabb forgácsolási sebességet és hatékonyságot biztosítva.

A Lamina CNGG 120404 ALU LT05 forgácsoló lapka a precíz és hatékony alumínium alkatrészek megmunkálásához ideális választás. A kiváló minőségű anyagok és a speciális bevonat lehetővé teszik a hosszabb élettartamot, a csökkentett kopást és a jobb hűtést, ami jelentősen javítja a forgácsolási folyamatok eredményét.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: