Akció!

Lamina APGT 1003 PDER ALU LT05

Original price was: 2134 Ft.Current price is: 1842 Ft. bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Felhasználási terület:

Alumínium megmunkálás

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

3 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 11134 Kategória:

Leírás

A Lamina APGT 1003 PDER ALU LT05 egy speciális forgácsoló váltólapka, amely kifejezetten alumínium alkatrészek megmunkálására lett tervezve. Az APGT 1003 PDER típusú forgácsoló lapkák kiváló minőségű, extra éles vágóélekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a pontos, tiszta és hatékony forgácsolást.

A váltólapka felülete kemény, kopásálló bevonattal van ellátva, amely biztosítja a hosszú élettartamot, valamint növeli az alumínium alkatrészek megmunkálásának hatékonyságát és minőségét. A LT05 típusú bevonat a nagy hőmérséklet-ellenállóságnak és a kopásállóságnak köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt, különösen az alumínium megmunkálása során.

Az APGT 1003 PDER ALU LT05 váltólapkák kiválóan alkalmazhatók alumínium alkatrészek megmunkálásához, mint például autóalkatrészek, repülőgép alkatrészek, valamint egyéb ipari alkalmazásokhoz. A váltólapka széles körben elérhető, és kompatibilis az általános forgácsoló szerszámokkal, így könnyen integrálhatók a meglévő folyamatokba.

Ha hatékony és minőségi alumínium alkatrészek megmunkálására van szüksége, az APGT 1003 PDER ALU LT05 váltólapka a megfelelő választás lehet.

További információk

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: