Kyocera CNMG 120408 MS PR1535

2019 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Negatív 80°-os rombuszbetétek acélok és rozsdamentes acélok közepes megmunkálásához

“P” jelölésű lapkák általában az acélok és a közepesen nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlottak.
“M” jelölésű lapkák a nehéz acélok, rozsdamentes acélok és öntöttvas forgácsolására alkalmasak.
“K” jelölésű lapkák általában az acél- és öntöttvas alapanyagokhoz ajánlottak, ideálisak közepes és magas sebességű forgácsoláshoz.
“N” jelölésű lapkák főként a szürkevas és öntöttvas alapanyagokhoz használhatók.
“S” jelölésű lapkák főként a nehéz anyagok, mint például a rozsdamentes acél vagy az ötvözött acél forgácsolására ajánlottak.
“H” jelölésű lapkák főként a kemény anyagokhoz való forgácsolásra ajánlottak.

| Acél | Rozsdamentes acél | Erősen ötvözött hőálló acélok |

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90553 Kategória:

Leírás

A Kyocera CNMG 120408 MS PR1535 egy kiváló minőségű, cserélhető forgácsoló lapka, amelyet a Kyocera, mint megbízható szerszámgyártó vállalat fejlesztett ki és gyárt. Ez az újgenerációs forgácsoló lapka kifejezetten az acél, rozsdamentes acél és egyéb nehéz megmunkálást igénylő anyagok hatékony megmunkálására lett tervezve.

Fő jellemzők:

  1. Anyag és bevonat: A lapka kiváló minőségű keményfém alapanyagból készül, ami kiemelkedő keménységet és kopásállóságot biztosít. A PR1535 típusú bevonat tovább növeli az élettartamot és csökkenti a súrlódást, így elősegítve a magas hatékonyságot és a sima munkadarab-felületeket.
  2. Geometria: A CNMG 120408 MS geometriája optimális szerszámozást biztosít és könnyen kezelhetővé teszi a lapkát a forgácsoló folyamat során. Az alacsony vágási nyomás csökkenti a gépek terhelését és javítja a forgácsolás stabilitását.
  3. Univerzális alkalmazhatóság: Ez a váltólapka széleskörű alkalmazási területeken használható, például általános forgácsolási műveletek, különféle acélfajták megmunkálása, valamint rozsdamentes acél és nehezen megmunkálható anyagok megfordított forgácsolása során.
  4. Megbízhatóság: A Kyocera neve a szerszámiparban garancia a megbízhatóságra és a minőségre. A CNMG 120408 MS PR1535 lapka a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelel, így hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt nyújt.

Fontos megjegyzés: Az optimális forgácsoló paraméterek elérése érdekében mindig tanácsos a gépgyártó vagy a szerszámgyártó ajánlásait követni. A megfelelő paraméterek beállítása biztosítja a lapka hatékony és gazdaságos használatát, valamint csökkenti a nem kívánt kopás és károsodás lehetőségét.

A Kyocera CNMG 120408 MS PR1535 váltólapka kiváló választás, ha hatékonyan és megbízhatóan szeretnéd megmunkálni a különféle acélfajtákat és rozsdamentes acélokat ipari környezetben. Biztosítja a stabilitást és a magas teljesítményt, ami elősegíti a termelékenység növekedését és a költségek csökkentését.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: