Korloy SPKN 1504 EDSR-SU PC3700

3302 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Univerzális megmunkálás

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

Elfogyott

Cikkszám: 90513 Kategória:

Leírás

A Korloy SPKN 1504 EDSR-SU PC3700 egy speciális forgácsoló lapka, amelyet a Korloy vállalat gyárt. Ez a lapka egy 90 fokos hegyszöggel rendelkezik, és egy SPKN betét alapján készült, amely lehetővé teszi a lapka könnyű cseréjét.

Az EDSR-SU jelölés azt jelzi, hogy ez a lapka speciálisan kialakított élezéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a sima felületek és a magas pontosságú vágások elérését. A PC3700 jelölés azt jelzi, hogy ez a lapka CVD bevonattal rendelkezik, amely csökkenti a súrlódást a lapka és a munkadarab között, növeli az élettartamot és javítja a lapka teljesítményét a nehéz vágási feltételek mellett is.

A SPKN 1504 méret jelölése azt jelzi, hogy ez a lapka 12,7 mm hosszú, 4,76 mm széles és 3,18 mm vastag. Ez a méret a forgácsoló lapkák között elterjedt és széles körben használt.

Ez a lapka általában acél, rozsdamentes acél, öntöttvas és nehézfémek forgácsolására használatos. A Korloy SPKN 1504 EDSR-SU PC3700 lapkája magas vágási sebességeket és magas élettartamot biztosít, így nagyon hatékony a nagyobb szériák során történő forgácsolási feladatokban. A lapka rugalmas cserélhetősége lehetővé teszi a folyamatos termelékenységet a gépállomásokon.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: