Korloy MGMN 300-04-R PC5300

1905 Ft bruttó / db (27% áfával)

‘P’ jelölésű lapkák általában az acélok és a közepesen nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlottak.
‘M’ jelölésű lapkák a nehéz acélok, rozsdamentes acélok és öntöttvas forgácsolására alkalmasak.
‘K’ jelölésű lapkák általában az acél- és öntöttvas alapanyagokhoz ajánlottak, ideálisak közepes és magas sebességű forgácsoláshoz.
‘N’ jelölésű lapkák főként a szürkevas és öntöttvas alapanyagokhoz használhatók.
‘S’ jelölésű lapkák főként a nehéz anyagok, mint például a rozsdamentes acél vagy az ötvözött acél forgácsolására ajánlottak.
‘H’ jelölésű lapkák főként a kemény anyagokhoz való forgácsolásra ajánlottak.

További információ

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

5 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90560 Kategória:

Leírás

A Korloy MGMN 300-04-R PC5300 egy speciálisan kialakított forgácsoló lapka, amelyet a Korloy, egy megbízható szerszámgép-gyártó vállalat készített. Ez a lapka kifejezetten szénacél, ötvözött acél és rozsdamentes acél forgácsolására lett tervezve.

A jelölés elemzése:

  1. MGMN: Ez a kód az adott lapka alaptípusát jelöli. Itt a “M” a Korloy által használt forgácsolólapka típusra utal, amelyet a sorozatjelzés követ.
  2. 300: Ez a szám az adott lapka méretét jelöli. Itt a “300” azt jelenti, hogy a lapka kialakítása 3 mm vastagságú.
  3. 02: Ez a kód a lapka vágóélének geometriáját határozza meg. Itt az “04” egy specifikus vágóél geometriáját jelöli, amely optimális vágási teljesítményt biztosít szénacél és rozsdamentes acél forgácsolása során.
  4. R: Ez a betű a lapka rögzítésének típusára utal. Az “R” itt a rögzítés típusát jelzi, amely általában a jobbkezes forgácsoló gépekhez alkalmas.
  5. PC5300: Ez a jelölés a lapka bevonatát és anyagát határozza meg. Az “PC5300” kifejezés azt jelenti, hogy a lapka bevonata PC5300 típusú, amely kiváló kopásállóságot és hőállóságot nyújt. Ez lehetővé teszi a hosszabb élettartamot és a hatékonyabb forgácsolási teljesítményt a nehezebb anyagokhoz.

A Korloy MGMN 300-04-R PC5300 forgácsoló lapka a szénacél, ötvözött acél és rozsdamentes acél forgácsolásához nyújt kiemelkedő teljesítményt. Ez a lapka kiváló választás lehet ipari felhasználásra és műhelymunkákhoz, ahol prémium minőségű és megbízható forgácsoló eszközökre van szükség a hatékony munkavégzéshez.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Szélesség (mm):

Élszám:

ISO tartomány -P/M/K:

Minőség:

Kiszerelés (db/doboz):