Korloy CNMG 120404-HA PC9030

1842 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Negatív 80°-os rombuszbetétek acélok és rozsdamentes acélok közepes megmunkálásához

acél, rozsdamentes acél

További információ

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90525 Kategória:

Leírás

A Korloy CNMG 120404-HA PC9030 egy nagy minőségű keményfém betét, amely a Korloy vállalat által kifejlesztett, kifejezetten a közepes és nehéz megmunkálási feladatokhoz tervezett. A betét kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós.

A CNMG 120404-HA PC9030 betét kiválóan alkalmas az esztergálás, a marás és a fúrás számos különböző megmunkálási feladatához. A betét éles vágóélekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a tiszta és hatékony anyagmegmunkálást. A PC9030 típusú bevonatot is használnak a betét optimális vágási teljesítmény és hosszú élettartam érdekében. A bevonat kiváló kopásállósága és hőmérséklet-ellenállósága miatt a betét nagy teljesítményt biztosít a közepes és nehéz megmunkálási feladatok során.

A Korloy CNMG 120404-HA PC9030 betétek széles választéka érhető el, különböző méretekben és kialakításokban, hogy megfeleljenek a különböző alkalmazások és anyagok megmunkálási igényeinek. A betétek rendkívül tartósak és hosszú élettartamúak, így javítják a termelékenységet és csökkentik a megmunkálási időt.

Ha hatékony és megbízható keményfém betétre van szüksége közepes és nehéz megmunkálási feladatokhoz, a Korloy CNMG 120404-HA PC9030 betétek egy kiváló választás lehetnek.

További információk

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: