Iscar TPKR 1603 PPTR-HS IC328

762 Ft bruttó / db (27% áfával)

“P” jelölésű lapkák általában az acélok és a közepesen nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlottak.
“M” jelölésű lapkák a nehéz acélok, rozsdamentes acélok és öntöttvas forgácsolására alkalmasak.
“K” jelölésű lapkák általában az acél- és öntöttvas alapanyagokhoz ajánlottak, ideálisak közepes és magas sebességű forgácsoláshoz.
“N” jelölésű lapkák főként a szürkevas és öntöttvas alapanyagokhoz használhatók.
“S” jelölésű lapkák főként a nehéz anyagok, mint például a rozsdamentes acél vagy az ötvözött acél forgácsolására ajánlottak.
“H” jelölésű lapkák főként a kemény anyagokhoz való forgácsolásra ajánlottak.

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:

Leírás

Termékleírás:

Az Iscar TPKR 1603 PPTR-HS IC328 forgácsoló lapka magas minőségű anyagokból készült, és az Iscar legmodernebb gyártási technológiáival és folyamataival készül. Ez a lapka kifejezetten a nehéz megmunkálási feladatokra lett tervezve, és kiváló teljesítményt nyújt számos különböző anyag megmunkálásában.

Az IC328 bevonattal ellátott lapka kiváló hőállósággal és kopásállósággal rendelkezik, ami lehetővé teszi hosszabb munkaciklusokat anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne. Ezáltal minimalizálja a gépek leállási idejét és maximalizálja a termelékenységet.

A TPKR 1603 PPTR-HS geometriája és kialakítása lehetővé teszi a hatékony forgácsolást és a stabil munkafolyamatot, még a legnehezebb megmunkálási környezetekben is. Ez a lapka különösen alkalmas az acél, rozsdamentes acél és öntvények megmunkálására, és kiválóan teljesít olyan alkalmazásokban, ahol a magas forgácsolási sebesség és a pontos geometriai toleranciák elengedhetetlenek.

Az Iscar TPKR 1603 PPTR-HS IC328 forgácsoló lapka széles körben alkalmazható az ipari megmunkálásban, és a legmagasabb minőségű anyagok és precíziós kialakítás garantálja, hogy hatékonyan és megbízhatóan teljesítsen a legkeményebb munkafeltételek között is.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: