Iscar TCMT 110204-SM IC907

762 Ft bruttó / db (27% áfával)

“P” jelölésű lapkák általában az acélok és a közepesen nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlottak.
“M” jelölésű lapkák a nehéz acélok, rozsdamentes acélok és öntöttvas forgácsolására alkalmasak.
“K” jelölésű lapkák általában az acél- és öntöttvas alapanyagokhoz ajánlottak, ideálisak közepes és magas sebességű forgácsoláshoz.
“N” jelölésű lapkák főként a szürkevas és öntöttvas alapanyagokhoz használhatók.
“S” jelölésű lapkák főként a nehéz anyagok, mint például a rozsdamentes acél vagy az ötvözött acél forgácsolására ajánlottak.
“H” jelölésű lapkák főként a kemény anyagokhoz való forgácsolásra ajánlottak.

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:

Leírás

Termékleírás:

Az Iscar TCMT 110204-SM IC907 forgácsoló lapka kiváló minőségű anyagokból készült, melyeket a legmodernebb gyártási folyamatokkal és technológiákkal állítanak elő. A TCMT 110204-SM IC907 lapka kifejezetten precíziós forgácsolási feladatokhoz tervezett, és kiemelkedő teljesítményt nyújt számos különböző anyag megmunkálásában.

Az IC907 bevonattal ellátott lapka kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít, ami lehetővé teszi hosszabb munkaciklusokat anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne. Ezáltal csökkenthetők a gépek leállási idejei és növelhető a termelékenység.

A TCMT 110204-SM geometriája és kialakítása lehetővé teszi a pontos és hatékony forgácsolást, minimalizálva a vibrációkat és maximalizálva a felületminőséget. Ez a lapka ideális választás a pontos és megbízható megmunkáláshoz, különösen olyan alkalmazásokban, ahol a magas toleranciák és a sima felületek elengedhetetlenek.

Az Iscar TCMT 110204-SM IC907 forgácsoló lapka széles körben alkalmazható az ipari megmunkálásban, beleértve az acél, rozsdamentes acél, öntvény és egyéb nehéz megmunkálást igénylő anyagokat. A kiváló minőségű anyagok és a precíziós kialakítás garantálja, hogy ez a lapka hatékonyan és megbízhatóan teljesített még a legkeményebb munkafeltételek között is.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: