Akció!

Iscar SOMX 070305-DT IC908

Original price was: 6668 Ft.Current price is: 3302 Ft. bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Felhasználási terület:

Acél, Rozsdamentes,

További információ:

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 5506341 Kategória:

Leírás

Az Iscar SOMX 070305-DT IC908 egy nagy teljesítményű és megbízható forgácsoló lapka, amely a legjobb minőségű anyagokból készült. Ez a lapka az Iscar SUMO TEC rendszeréhez tartozik, amely egyedi kialakításának köszönhetően nagyobb stabilitást és vágási sebességet biztosít.

A lapka keményfém ötvözetből készült, amely kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít, így hosszú élettartamú és hatékonyan dolgozik. Az IC908 bevonat rendkívül ellenálló a korróziónak és az oxidációnak, valamint javítja a lapka vágási teljesítményét és élettartamát.

Az SOMX 070305-DT lapka mérete 7,94 mm x 3,18 mm x 1,5 mm, és a rendszeren belül a DT típusjelöléssel rendelkezik. A DT jelölés azt jelenti, hogy a lapka kétoldali bemarásra (domborításra) alkalmas, így lehetővé teszi a mélyebb bemarásokat és a bonyolultabb forgácsolási feladatokat.

Az Iscar SOMX 070305-DT IC908 egy nagyszerű választás minden olyan műhelynek, amely magas minőségű és hatékony forgácsolási eszközöket keres, amelyek hosszú élettartamúak és megbízhatóak. Az Iscar SUMO TEC rendszer pedig egyedülálló kialakításának köszönhetően nagyobb stabilitást és vágási sebességet biztosít.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: