Iscar DNMG 110408-NF IC3028

762 Ft bruttó / db (27% áfával)

“P” jelölésű lapkák általában az acélok és a közepesen nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlottak.
“M” jelölésű lapkák a nehéz acélok, rozsdamentes acélok és öntöttvas forgácsolására alkalmasak.
“K” jelölésű lapkák általában az acél- és öntöttvas alapanyagokhoz ajánlottak, ideálisak közepes és magas sebességű forgácsoláshoz.
“N” jelölésű lapkák főként a szürkevas és öntöttvas alapanyagokhoz használhatók.
“S” jelölésű lapkák főként a nehéz anyagok, mint például a rozsdamentes acél vagy az ötvözött acél forgácsolására ajánlottak.
“H” jelölésű lapkák főként a kemény anyagokhoz való forgácsolásra ajánlottak.

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:

Leírás

Termékleírás:

Az Iscar DNMG 110408-NF IC3028 egy kiváló minőségű, precíziós forgácsoló lapka, melyet az Iscar legmodernebb gyártási folyamataival és technológiáival állítanak elő. Ez a lapka kifejezetten tervezve lett az igényes megmunkálási feladatokra, és kiemelkedő teljesítményt nyújt számos különböző anyag megmunkálásában.

Az IC3028 bevonattal ellátott lapka rendkívül ellenálló a kopásnak és a hőhatásoknak, ami lehetővé teszi hosszabb munkaciklusokat anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne. Ezáltal minimalizálja a gépek leállási idejét és növeli a termelékenységet.

A DNMG 110408-NF geometriája és kialakítása lehetővé teszi a hatékony forgácsolást és a stabil munkafolyamatot, még a legigényesebb megmunkálási környezetekben is. Ez a lapka ideális választás az acél, rozsdamentes acél és egyéb nehéz megmunkálást igénylő anyagokhoz, és kiválóan teljesít olyan alkalmazásokban, ahol a magas forgácsolási sebesség és a pontos geometriai toleranciák elengedhetetlenek.

Az Iscar DNMG 110408-NF IC3028 forgácsoló lapka széles körben alkalmazható az ipari megmunkálásban, és a legmagasabb minőségű anyagok és precíziós kialakítás garantálja, hogy hatékonyan és megbízhatóan teljesítsen még a legkeményebb munkafeltételek között is.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

,

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: