Hypertherm 420513 170A (Shield = Kúp)

13335 Ft bruttó / db (27% áfával)

Kiszerelése: 1 darab / doboz

15 készleten

Cikkszám: 90570 Kategória:

Leírás

A Hypertherm 420513 egy kúpot (shield) jelöl, amelyet Hypertherm plazmavágó berendezésekhez használnak. A 170A, amit említesz, valószínűleg az adott kúp áramerősségét vagy kapacitását jelzi. A kúp a plazmavágó fej része, és számos fontos szerepet játszik a vágási folyamatban.

Az ilyen típusú kúpok általában a következő célokra használhatók:

  1. Védőelem: A kúp védi a plazmaívet és a vágófejet a környező környezeti hatásoktól és az anyagokból származó szikrák és szennyeződések ellen. Ez segít megőrizni a vágófej tartósságát és hatékonyságát.
  2. Vágási irányítás: A kúp alakja és mérete befolyásolja a vágási irányítást és a vágott részletességét. Különböző kúpokat lehet használni különböző vágási feladatokhoz és anyagokhoz.
  3. Szikrapatak irányítása: A kúp segíthet irányítani a vágás során keletkező szikrapatakot, ami biztonsági szempontból is fontos.

A konkrét termékleírásokat és ajánlásokat a Hypertherm hivatalos weboldalán vagy a termékcsomagoláson találhatod meg. Az ajánlott kúpot használjuk a plazmavágó berendezésekkel a legjobb teljesítmény és vágási minőség elérése érdekében.

További információk

Gyártó:

Áram erősség:

170

Kiszerelés (db/doboz):

Raktár: