Hypertherm 420258 170A (Electrode = Elektróda)

12065 Ft bruttó / db (27% áfával)

Kiszerelése: 1 darab / doboz

15 készleten

Cikkszám: 90569 Kategória:

Leírás

A Hypertherm 420258 egy elektródát jelöl, amelyet Hypertherm fogyasztási anyagokkal és tartozékokkal összefüggésben használnak. A 170A, amit említesz, valószínűleg az elektróda áramerősségét vagy kapacitását jelzi. Az elektróda olyan alkatrész, amelyet plazmavágó berendezésekhez használnak, például a Hypertherm plazmavágó gépeihez.

Mint elektróda, ez a termék az alábbi feladatokra használható:

  1. Plazmavágás: Az elektróda fontos része a plazmavágó folyamatnak. A plazma így képes létrehozni az égető és vágó hatást a munkadarabon.
  2. Tartósság és teljesítmény: Az elektródának kiváló tartósságot és teljesítményt kell nyújtania, hogy hatékonyan vágja át a különféle anyagokat.
  3. Kompatibilitás: A Hypertherm termékek általában kompatibilisek saját plazmavágó gépeikkel, így az ilyen típusú elektródák is.
  4. Minőség és pontosság: Az elektródának pontos vágást kell lehetővé tennie, hogy a munkadarabokat precízen és megfelelő minőségben lehessen vágni.

Fontos megjegyezni, hogy az elektródákat rendszeresen cserélni kell, mivel azok kopnak és hatékonyságuk csökkenhet a használat során. A pontos termékleírásokat és ajánlásokat azonban a Hypertherm hivatalos weboldalán vagy a termékcsomagoláson találhatod meg, és ajánlott azokat betartani a legjobb eredmények elérése érdekében.

További információk

Gyártó:

Áram erősség:

Kiszerelés (db/doboz):

Raktár: