Garant SEKT 1204 AFTN HB735

6477 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Magas pozitív négyzet alakú lapkák négy vágóéllel általános alkalmazásokhoz 45 marószerszámban

 

További információ

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

150 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90552 Kategória:

Leírás

A Garant_SEKT1204AFTN_HB735 egy kiváló minőségű forgácsoló lapka, amelyet a Garant Tools vállalat fejlesztett ki és gyárt. Ez a lapka kifejezetten az univerzális alkalmazásokhoz lett tervezve, és lehetővé teszi a hatékony és precíz megmunkálást különböző anyagokban, például acélban, öntöttvasban és rozsdamentes acélban.

Ez a forgácsoló lapka a népszerű SEKT1204AFTN szabvány szerint készült, amely rendkívül tartós és megbízható. A lapka geometriája és élek kialakítása lehetővé teszi a sima és precíz forgácsolást, valamint a hosszú élettartamot. Ezáltal növeli a termelékenységet és csökkenti a leállási időt a munkadarabok megmunkálása során.

A Garant_SEKT1204AFTN_HB735 lapkában a HB735 keményfém bevonatot alkalmazzák, amely kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít. Ez a bevonat lehetővé teszi a lapka hosszabb élettartamát és jobb teljesítményt kemény anyagokban történő forgácsolás során.

Ez a lapka kifejezetten CNC marógépekhez és marógépekhez lett tervezve, és ideális választás a különféle ipari alkalmazásokhoz, beleértve az általános forgácsolást, a marást, a formamarást és a zsebelést is.

Fontos megjegyezni, hogy a Garant_SEKT1204AFTN_HB735 forgácsoló lapka a Garant Tools minőségi szabványainak megfelelően készül, és szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül a maximális teljesítmény és megbízhatóság érdekében.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez egy általános termékleírás, és a specifikus adatok, például a forgácsoló lapka paraméterei és méretei, a gyártó honlapján vagy termékadatlapján található részletes információk alapján érhetők el.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Rádius:

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: