Duracarb SPKR 1203 EDR-EM DC9235

1753 Ft bruttó / db (27% áfával)

Termék leírás:

Acél | Rozsdamentes acél | Erősen ötvözött hőálló acélok

 

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

10 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 90528 Kategória:

Leírás

A SPKR 1203 EDR-EM DC9235 lapka kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hatékony és pontos forgácsolást különböző anyagokon. A lapka rendkívül kemény és tartós anyagból készül, ami hosszú élettartamot biztosít és ellenáll az extrém igénybevételeknek is. Ezen felül, a lapka felületkezelése és geometriája lehetővé teszi a sima és precíz forgácsolást, minimalizálva a vibrációt és az anyagelválást.

A DC9235 bevonattal rendelkező lapka kiváló hő- és kopásállósággal rendelkezik. Ez a speciális bevonat védi a lapka élekét a kopástól és a hőmérséklet-emelkedéstől, így hosszabb ideig képes hatékonyan működni. Emellett a bevonat csökkenti a forgácsok leragadásának kockázatát, ami segít megelőzni az anyaghoz tapadást és javítja a forgácsolási folyamat hatékonyságát.

A Duracarb SPKR 1203 EDR-EM DC9235 lapka széles körben alkalmazható különböző forgácsolási műveletekben, például marásban, esztergálásban és fúrásban. Kiválóan használható rozsdamentes acél, szénacél, ötvözött acél és nehézfémek forgácsolására. Ez a lapka ideális választás a termelékenység és a minőség maximalizálásához, valamint a munkadarabok pontos és hatékony megmunkálásához.

Összességében a Duracarb SPKR 1203 EDR-EM DC9235 forgácsoló lapka megbízható és kiváló minőségű eszköz a forgácsolási folyamatokhoz. Az erős és tartós kivitelezésének köszönhetően hosszú élettartamot nyújt, míg a speciális bevonata segít optimalizálni a forgácsolási teljesítményt. Legyen szó nagy vagy kis mennyiségű munkadarabról, ez a lapka garantál

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Rádius:

Minőség:

Felhasználási terület:

Bevonat típusa:

Bevonatrétegek:

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: