Akció!

Dormer A9768.0X240 csigafúró

Original price was: 30607 Ft.Current price is: 16834 Ft. bruttó / db (27% áfával) -45%

további információ

Extra hosszú kivitel PFX fúró, egyenes szárú, átmérő 8mm teljes hossz 240mm és dolgozóhossz 165mm az alábbi szabványnak megfelelően: DIN 1869 / 1 szabvány, 130° csúcsszög, kobaltos HSS-E, fényes kivitel, gyors spirál és parabolikus keresztél, 15xD fúrási mélység kiemelés nélkül az alábbi anyagokban: acél

Acél megmunkálásra

Termék kiszerelés: 1 darab / doboz

3 készleten

Cikkszám: 5973230 Kategória:

Leírás

A Dormer A9768.0X240 egy kiváló minőségű, hosszú csigafúró, amely a Dormer Tools által gyártott professzionális fúrószerszámok egyik tagja. Ez a konkrét modell egy 8 mm átmérőjű fúró, amely 240 mm hosszú, és kifejezetten fémek, rozsdamentes acélok és keményfémek fúrására készült.

A csigafúró kialakítása lehetővé teszi, hogy nagyobb mélységű lyukakat fúrjon, és gyorsabban eltávolítsa a forgácsot a lyukból. Az A9768.0X240 modell rendkívül kemény és tartós, ezért hosszabb élettartamot biztosít, és csökkenti a fúrás során keletkező rezgéseket és a kopást.

A fúró végén található éles vágóél lehetővé teszi a könnyű és pontos bevezetést, és a különleges geometriája csökkenti a kidörzsölést és a hőképződést, ami a fém megolvasztását vagy deformálódását okozhatja. A hosszabb kialakítás lehetővé teszi a mélyebb lyukak fúrását, és kényelmes használatot biztosít a nehezen elérhető helyeken is.

Összességében a Dormer A9768.0X240 egy erős és tartós csigafúró, amely hatékonyan és pontosan fúr fémeket, rozsdamentes acélokat és keményfémeket. A kiváló minőségű anyagok és a speciális geometria garantálja az optimális teljesítményt és az hosszú élettartamot, így egy ideális választás a professzionális felhasználók számára.

További információk

Gyártó:

Anyaga:

Horonykialakítás:

Iránya:

Felületkezelés:

Szabvány:

Szerszámmélység

Fúrócsúcs (°):

Külső átmérő (D) mm:

Forgácshorony hossza (LCF) mm:

Teljes hossz (OAL) (mm):

Csatlakozó átmérője (DCON MS) mm:

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Raktár: