Akció!

Dormer A1109.5 csigafúró

4756 Ft bruttó / db (27% áfával) -45%

további információ

Hosszú kivitel fúró, egyenes szárú, átmérő 9.5mm teljes hossz 175mm és dolgozóhossz 115mm az alábbi szabványnak megfelelően: DIN 340 szabvány, 118° kúpos csúcsszög, HSS, gőztemperált kivitel, 6xD fúrási mélység kiemelés nélkül az alábbi anyagokban: acél

Acél megmunkálásra

Termék kiszerelés: 5 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 5967721 Kategória:

Leírás

A Dormer A1109.5 egy minőségi csigafúró, amelyet a Dormer Tools gyárt. Ez a modell egy 9,5 mm átmérőjű fúró, amelyet főként fémek, rozsdamentes acélok és keményfémek fúrására terveztek.

A fúró csigafúró kialakítása lehetővé teszi a forgácsok könnyű és hatékony eltávolítását a lyukból, amely a fúró folyamatos munkáját és a pontosságot is javítja. Az A1109.5 modell tartós és erős anyagból készült, amely hosszú élettartamot és csökkenti a fúrás során keletkező rezgéseket és a kopást.

A Dormer A1109.5 csigafúró éles vágóéllel rendelkezik, amely könnyű és pontos bevezetést tesz lehetővé. A fúró kialakítása kifejezetten a fémek fúrására van tervezve, és kiváló teljesítményt nyújt rozsdamentes acél és keményfém fúrásakor is. A fúró hosszú kialakítása lehetővé teszi a mélyebb lyukak hatékonyabb fúrását és a nehezen elérhető helyeken történő munkavégzést is.

Összességében a Dormer A1109.5 egy erős és tartós csigafúró, amely hatékonyan és pontosan fúr fémeket, rozsdamentes acélokat és keményfémeket. A kiváló minőségű anyagok és a speciális geometria garantálja az optimális teljesítményt és a hosszú élettartamot, így az ideális választás lehet a fémiparban dolgozók számára.

További információk

Gyártó:

Anyaga:

HSS Gyorsacél, szerszámanyag

Horonykialakítás:

Normál spirálos

Iránya:

Jobbos

Felületkezelés:

Gőzben megeresztett (gőzoxid)

Szabvány:

DIN 338

Szerszámmélység

6 x D

Fúrócsúcs (°):

118

Külső átmérő (D) mm:

9,50

Forgácshorony hossza (LCF) mm:

115,00

Teljes hossz (OAL) (mm):

175,00

Csatlakozó átmérője (DCON MS) mm:

9,50

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Raktár: