Akció!

Dormer A1106.0 csigafúró

Original price was: 2299 Ft.Current price is: 1264 Ft. bruttó / db (27% áfával) -45%

további információ

Hosszú kivitel fúró, egyenes szárú, átmérő 6mm teljes hossz 139mm és dolgozóhossz 91mm az alábbi szabványnak megfelelően: DIN 340 szabvány, 118° kúpos csúcsszög, HSS, gőztemperált kivitel, 6xD fúrási mélység kiemelés nélkül az alábbi anyagokban: acél

Acél megmunkálásra

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 5968367 Kategória:

Leírás

A Dormer A1106.0 egy minőségi csigafúró, amelyet a Dormer Tools gyárt. Ez a modell egy 6,0 mm átmérőjű fúró, amelyet főként fémek és rozsdamentes acélok fúrására terveztek.

A fúró csigafúró kialakítása lehetővé teszi a forgácsok könnyű és hatékony eltávolítását a lyukból, amely a fúró folyamatos munkáját és a pontosságot is javítja. Az A1106.0 modell tartós és erős anyagból készült, amely hosszú élettartamot és csökkenti a fúrás során keletkező rezgéseket és a kopást.

A Dormer A1106.0 csigafúró éles vágóéllel rendelkezik, amely könnyű és pontos bevezetést tesz lehetővé. A fúró kialakítása kifejezetten a fémek fúrására van tervezve, és kiváló teljesítményt nyújt rozsdamentes acél fúrásakor is. A fúró hosszú kialakítása lehetővé teszi a mélyebb lyukak hatékonyabb fúrását és a nehezen elérhető helyeken történő munkavégzést is.

Összességében a Dormer A1106.0 egy erős és tartós csigafúró, amely hatékonyan és pontosan fúr fémeket és rozsdamentes acélokat. A kiváló minőségű anyagok és a speciális geometria garantálja az optimális teljesítményt és a hosszú élettartamot, így az ideális választás lehet a fémiparban dolgozók számára.

További információk

Gyártó:

Anyaga:

HSS Gyorsacél, szerszámanyag

Horonykialakítás:

Normál spirálos

Iránya:

Jobbos

Felületkezelés:

Gőzben megeresztett (gőzoxid)

Szabvány:

DIN 338

Szerszámmélység

6 x D

Fúrócsúcs (°):

118

Külső átmérő (D) mm:

6,00

Forgácshorony hossza (LCF) mm:

53,00

Teljes hossz (OAL) (mm):

139

Csatlakozó átmérője (DCON MS) mm:

6,00

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Raktár: