Akció!

Dormer A1101.9 csigafúró

Original price was: 2299 Ft.Current price is: 1264 Ft. bruttó / db (27% áfával) -45%

további információ

Hosszú kivitel fúró, egyenes szárú, átmérő 1.9mm teljes hossz 80mm és dolgozóhossz 53mm az alábbi szabványnak megfelelően: DIN 340 szabvány, 118° kúpos csúcsszög, HSS, gőztemperált kivitel, 6xD fúrási mélység kiemelés nélkül az alábbi anyagokban: acél

Acél megmunkálásra

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 5967793 Kategória:

Leírás

A Dormer A1101.9 egy minőségi csigafúró, amelyet a Dormer Tools gyárt. Ez a modell egy 1,9 mm átmérőjű fúró, amelyet főként fémek és rozsdamentes acélok fúrására terveztek.

A fúró csigafúró kialakítása lehetővé teszi a forgácsok könnyű és hatékony eltávolítását a lyukból, amely a fúró folyamatos munkáját és a pontosságot is javítja. Az A1101.9 modell tartós és erős anyagból készült, amely hosszú élettartamot és csökkenti a fúrás során keletkező rezgéseket és a kopást.

A Dormer A1101.9 csigafúró éles vágóéllel rendelkezik, amely könnyű és pontos bevezetést tesz lehetővé. A fúró kialakítása kifejezetten a fémek fúrására van tervezve, és kiváló teljesítményt nyújt rozsdamentes acél fúrásakor is. A fúró rövid kialakítása lehetővé teszi a kisebb lyukak hatékonyabb fúrását és a nehezen elérhető helyeken történő munkavégzést is.

Összességében a Dormer A1101.9 egy erős és tartós csigafúró, amely hatékonyan és pontosan fúr fémeket és rozsdamentes acélokat. A kiváló minőségű anyagok és a speciális geometria garantálja az optimális teljesítményt és a hosszú élettartamot, így az ideális választás lehet a fémiparban dolgozók számára.

További információk

Gyártó:

Anyaga:

Horonykialakítás:

Iránya:

Felületkezelés:

Szabvány:

Szerszámmélység

Fúrócsúcs (°):

Külső átmérő (D) mm:

Forgácshorony hossza (LCF) mm:

Teljes hossz (OAL) (mm):

Csatlakozó átmérője (DCON MS) mm:

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Raktár: