Akció!

Dormer A1002.4 csigafúró

Original price was: 889 Ft.Current price is: 489 Ft. bruttó / db (27% áfával) -45%

további információ

Standard kivitel fúró, egyenes szárú, átmérő 2.4mm teljes hossz 57mm és dolgozóhossz 30mm az alábbi szabványnak megfelelően: DIN 338 szabvány, 118° kúpos csúcsszög, HSS, gőztemperált kivitel, 4xD fúrási mélység kiemelés nélkül az alábbi anyagokban: acél

Acél megmunkálásra

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

2 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 5966908 Kategória:

Leírás

A Dormer A1002.4 csigafúró egy kiváló minőségű fémfúró, amely széles körben használható fémlemezek, alumínium, réz és műanyagok fúrásához. A fúró élvastagsága és geometriája lehetővé teszi, hogy pontosan és hatékonyan dolgozzon, minimalizálva a kidolgozásra szánt időt és energiát.

A fúró acélból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A csigavonal alakú kialakításának köszönhetően a fúró könnyedén halad a munkadarabon, minimalizálva a túlzott hő- és súrlódási hatásokat. A fúró keményített felülete ellenáll az erőteljes ütéseknek és a kopásnak, így hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.

A Dormer A1002.4 csigafúró átmérője 4,0 mm, és 57 mm hosszú. A fúró tolószára 6,0 mm átmérőjű, így alkalmas a legtöbb fúrótokba. A fúró használata egyszerű és kényelmes, és kiváló minőségű terméknek számít a fémfúrók között.

További információk

Gyártó:

Anyaga:

HSS Gyorsacél, szerszámanyag

Horonykialakítás:

Normál spirálos

Iránya:

Jobbos

Felületkezelés:

Gőzben megeresztett (gőzoxid)

Szabvány:

DIN 338

Szerszámmélység

4×D

Fúrócsúcs (°):

118

Külső átmérő (D) mm:

2,4

Forgácshorony hossza (LCF) mm:

30

Teljes hossz (OAL) (mm):

57

Csatlakozó átmérője (DCON MS) mm:

2,4

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Raktár: