Akció!

Dormer A1001.8 csigafúró

Original price was: 914 Ft.Current price is: 495 Ft. bruttó / db (27% áfával) -45%

további információ

Standard kivitel fúró, egyenes szárú, átmérő 1.8mm teljes hossz 46mm és dolgozóhossz 22mm az alábbi szabványnak megfelelően: DIN 338 szabvány, 118° kúpos csúcsszög, HSS, gőztemperált kivitel, 4xD fúrási mélység kiemelés nélkül az alábbi anyagokban: acél

Acél megmunkálásra

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

1 készleten

Darabár bruttó:
Kiszerelés ár bruttó:
Teljes ár bruttó:
Cikkszám: 5966590 Kategória:

Leírás

A Dormer A1001.8 csigafúró egy nagy pontosságú fúró, amelyet kifejezetten az ipari alkalmazásokra terveztek. A fúró minőségi anyagokból készül, és kiváló teljesítményt nyújt a különböző anyagok fúrásakor.

A fúró átmérője 1,8 mm, és hossza 40 mm. Az A1001.8-as modell az ún. “tartós” csigával rendelkezik, amely javítja a fúrás pontosságát és stabilitását. A csigafúrók használatával előállítható furatok simábbak és egyenletesebbek, mint az egyszerűbb fúrókkal készítettek.

A Dormer A1001.8 csigafúrója elsősorban acél és rozsdamentes acél fúrására alkalmas, de használható más anyagok, például alumínium és műanyagok fúrására is. A fúró kiváló minőségű vágóéllel rendelkezik, amely biztosítja a hosszabb élettartamot és az optimális vágási teljesítményt. A fúrószár 118 fokos hegyének köszönhetően az A1001.8-as modell könnyen beleszúrható a kívánt anyagba, és sima, pontos furatokat hoz létre.

További információk

Gyártó:

Anyaga:

Horonykialakítás:

Iránya:

Felületkezelés:

Szabvány:

Szerszámmélység

Fúrócsúcs (°):

Külső átmérő (D) mm:

Forgácshorony hossza (LCF) mm:

Teljes hossz (OAL) (mm):

Csatlakozó átmérője (DCON MS) mm:

Felhasználási terület:

Kiszerelés (db/doboz):

Raktár: