Canela APKT 1604PDR TIN28

762 Ft bruttó / db (27% áfával)

“P” jelölésű lapkák általában az acélok és a közepesen nehéz forgácsolási műveletekhez ajánlottak.
“M” jelölésű lapkák a nehéz acélok, rozsdamentes acélok és öntöttvas forgácsolására alkalmasak.
“K” jelölésű lapkák általában az acél- és öntöttvas alapanyagokhoz ajánlottak, ideálisak közepes és magas sebességű forgácsoláshoz.
“N” jelölésű lapkák főként a szürkevas és öntöttvas alapanyagokhoz használhatók.
“S” jelölésű lapkák főként a nehéz anyagok, mint például a rozsdamentes acél vagy az ötvözött acél forgácsolására ajánlottak.
“H” jelölésű lapkák főként a kemény anyagokhoz való forgácsolásra ajánlottak.

Termék kiszerelés: 10 darab / doboz

Elfogyott

Leírás

Termékleírás:

A Canela APKT 1604 PDR TIN28 egy kiváló minőségű forgácsoló lapka, melyet a Canela legkorszerűbb gyártási folyamataival és magas minőségű anyagaival állítanak elő. Ez a lapka kifejezetten tervezve lett az ipari megmunkálás különféle feladataihoz, és kiemelkedő teljesítményt nyújt különféle anyagok, mint például acél, rozsdamentes acél és öntvények megmunkálásában.

A TIN28 bevonattal ellátott lapka kiváló kopásállóságot és hőállóságot biztosít, amely lehetővé teszi hosszabb munkaciklusokat anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne. Ezáltal növeli a termelékenységet és csökkenti az üzemeltetési költségeket.

Az APKT 1604 PDR geometriája és kialakítása optimalizált forgácsolási teljesítményt biztosít. A lapka hatékonyan távolítja el a forgácsot és minimalizálja a rezgéseket, ezáltal kiváló felületminőséget és pontos megmunkálást eredményez.

A Canela APKT 1604 PDR TIN28 forgácsoló lapka széles körben alkalmazható az ipari megmunkálásban, különösen azokban az alkalmazásokban, ahol fontos a magasabb forgácsolási sebesség és a pontos geometriai toleranciák elérése. A lapka magas minősége és precíziós kialakítása garantálja, hogy hatékonyan és megbízhatóan teljesítsen a legkeményebb munkafeltételek között is.

További információk

Gyártó:

Lapka geometria:

Lapka méret:

Forgácstörő:

Minőség:

Rádius:

Felhasználási terület:

ISO tartomány -P/M/K:

,

Kiszerelés (db/doboz):

Színe:

Raktár: